Tuesday, April 26, 2011

Facebook topic



Bosannye bile x boleh nak have fun with facebook kat ofis... ofis not allowed facebook =( huhuhu.. camne mark zuckerber nak capai mission dia ni...

8 comments:

  1. cianye dia tak blh berfacebook kat ofis.. mark zuckerber buat fb utk global communication tau...kalau dia tau la sape yg hati KAUDU pepandai block fb utk org ramai mesti dia sumpah org tu jd KATAK BUNCIT...hahaha..tak pun satu ofis sumpah je reramai jahat betul ati org tu ekk.. sape ek..cer citer cer citer...kita bako je dia tu..

    ReplyDelete
  2. hik hik hik
    ok pe .. xde effect pn
    heeheeheeheehee
    ;p

    ReplyDelete
  3. blog pn layan gak nie dr xder fb kan..kan..hihihi

    ReplyDelete
  4. encik anonymous.. ko memang lah takde effect sbb wat keje berteman kan kete merah.. kitorang kat opis ni kekadang sambil wat keje termimpi2 gambar2 dlm fb tu.. tapi takpe kan cik teddy.. kita layan blog lak ;D

    ReplyDelete
  5. hhuhuuuu..mne de btmn kn kete merah..
    btemn kn myvi putih je..
    huhuuhuhuhuh
    ;p

    ReplyDelete
  6. uikkk?? myvi putih teman kan aku sorang je waktu gi jenjalan.. hihi..

    ReplyDelete
  7. wakakakaaa ;p

    ReplyDelete