Wednesday, May 4, 2011

E-TEAM Paintball


Ehem ehem... hai semuaaaa... kepada semua kawan2 yang kaki paintball... atau ade yang rasa nak bunuh orang.. tapi tak leh sbb doce.. atau ade yang nak berlatih jadi askar kerahan... jom lah ramai2 join paintball battle yang di anjurkan oleh E-TEAM.. bayaran dan contact person ade kat poster sebelah ni....


Tempat nye biasalah... kat padang Selia HQ... orang yang akan korang tembak memang terror terror.. silap hari bulan.. korang yang kena tembak.. keh keh keh.. so ape lagi.. jom ramai2 register cepat.. selagi stock masih ade.. betul tak mr.fazeer.. hihihi...


Dengar cite nanti leh dapat t-shirt, makan2, minum2... Mesti best nanti... =D



Untuk dapatkan borang penyertaan sila klik di link bawah ni.. isi borang sampai complete.. pastu hantar ye =D

Klik ---> Borang Penyertaan (file PDF) <--- Klik







2 comments:

  1. haaaa mari2 sapa ade bran jom join

    ReplyDelete
  2. fazeer... open utk orang luar ke?

    ReplyDelete